SKELNE KONSTRUKCIJE
rent event, rentevent, Rent Event, RentEvent, skelne konstrukcije, konstrukcije, skele, bine i platforme, bine, platforme, tornjevi, krov, Layher, layher, Layher krov, layher krov, fasadne skele
19036
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19036,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

SKELNE KONSTRUKCIJE

BINE I PLATFORME

Montažne bine, praktično neizostavni deo svake veće manifestacije, su čelične strukture sa antikliznim drvenim patosnicama. Bine i ograde su modularne. Ograde su visine 1m. Bine se mogu montirati na različitim visinama, a visinska razlika se premošćuje čeličnim stepenicama.

Montažne platforme koriste se na koncertima i drugim manifestacijama gde je potrebno oformiti odvojeni prostor. Na platforme se mogu postaviti stolovi, stolice i ostali potreban mobilijar.
Ove platforme se mogu prilagoditi osobama sa invaliditetom pomoću pristupnih rampi.

Postoji i mogućnost natkrivanja bina i platformi montažnim krovovima.

SKELE I TORNJEVI

Osnovu ponude u ovom segmentu čine Pilosio i Layher višesmerne skele, koje predstavljaju modularni sistem sastavljen od tri grupe elemenata: horizontala, vertikala i dijagonala. Montaža i rukovanje elementima su jednostavni, a pružaju visoku produktivnost i fleksibilnost. Mogu se montirati u obliku kvadrata, pravougaonika ili za specijalne potrebe. Montaža skele je bezbedna i zadovoljava najrigoroznije evropske standarde. Projektovana je u skladu sa HD 1000 (UNI 76-502-90) odredbama. Mnogostranost skele čini je pogodnom za različite tipove platformi, bina, toreta i sl.
Tornjevi mogu biti upotrebljeni u reklamne svrhe, kao sudijski ili novinarski tornjevi (sa ili bez platforme), za ozvučenje itd. Maksimalna visina tornja je: H=13,0 m, a vertikalna komunikacija između etaža se odvija jednokrakim stepeništem širine 0,67 m.

STEPENIŠTA, PASARELE I RAMPE

Stepeništa, pasarele i rampe mogu da budu samostalni objekti, ili da predstavljaju sastavni deo bina, platformi, skela…
Montiraju se od elemenata proizvođača Layher i Pilosio.

LAYHER KROV

Multifunkcionalna Layher skela sa krovom za natkrivanje i zaštitu od vremenskih uslova. Krov je od ojačanog PVC materijala, otpornog na vodu, UV-zračenja i vatru (u skladu sa normom DIN 75200), a konstrukcija je od aluminijuma. Krov je moguće postaviti na jednu ili dve vode i podnosi opterećenje od 0,25 kN/m².