NAŠ KREATIVNI PROCES
rent event, rentevent, Rent Event, RentEvent, naš kreativni proces, kreativni proces, kreativni
18752
page-template-default,page,page-id-18752,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Kako bismo ideju klijenta razvili u vrhunsku manifestaciju, naš tim vodi projekat kroz 5 faza:

 

1. Slušanje
Dobra komunikacija sa klijentima i uvažavanje njihovih želja i potreba od vitalnog je značaja za sam projekat. Stoga naš tim posvećuje posebnu pažnju svakom klijentu, i sakuplja sve informacije koje su potrebne za izradu projekta.

 

2. Razmišljanje
Nakon prikupljanja podataka, pristupa se razradi projekta. Razmatramo različite mogućnosti, i usvajamo rešenje koje je najadekvatnije za manifestaciju koja se planira.

 

3. Osmišljavanje
Kada je usvojeno rešenje budućeg projekta, određujemo sve korake koje je potrebno preduzeti do njegove realizacije, pri čemu analiziramo sve do najmanjih detalja. Time se planiranje privodi kraju.

 

4. Provera
Neizostavan deo izrade projekta predstavlja i provera. Kako bi sve proteklo po planu, proveravaju se sve ulazne informacije, kao i očekivani rezultati. Tek kada je proverom konstatovano da je sve usklađeno sa zeljama i potrebama klijenta, pristupa se izvođenju projekta.

 

5. Realizacija
U konačnoj fazi sprovode se u delo sve ideje i planovi iz prethodnih faza, a projekat prerasta u  manifestaciju.

[layerslider id=”5″]