ŠATORI
rent event, rentevent, Rent Event, RentEvent, satori, šatori, Mastertent, mastertent, tent, compact, mali šatori, mali satori, pagode, Losberger, losberger, royal, veliki satori, veliki šatori, štandovi, standovi, dekoracija, dodatna oprema
18506
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18506,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

ŠATORI

MASTERTENT COMPACT

Namenjen je za različite vrste promocija, kako na otvorenom prostoru, tako i u zatvorenom (npr. u hipermarketima). Konstrukcija je izrađena od aluminijuma, a krov i zidovi od PVC-a ili poliestera.

 

Dimenzije: 1.5 x 1,5 m
Površina: 2,25 m²
Visina: 2,49 m
Težina: 13 kg

MALI ŠATORI

Šatori proizvođača Zingerlemetal pogodni su za najrazličitije vrste manifestacija i promocija. Kompanija Zingerlemetal, najbolji evropski proizvođač malih šatora, u okviru svoje laboratorije za patente prati kretanja na tržištu i uvek je prva u primeni tehnoloških i estetskih inovacija. Šatori nove generacije omogućavaju organizatoru bilo koje vrste događaja skoro neograničen broj primena  – od prostora za promocije, prijeme i proslave, preko prodajnih i izložbenih prostora, sredstva za zaštitu od atmosferskih uticaja, pa sve do atraktivnog i uočljivog 3D bilborda. Konstrukcija je izrađena od aluminijuma, a krov i zidovi od PVC-a ili poliestera.

 

Dimenzije: 3 x 3 m; 4 x 4 m; 6 x 4 m
Površina: 9 m²; 16 m²; 24 m²
Visina: 3.27 m; 3.91 m; 3.91 m
Težina: 28 kg; 34 kg; 44 kg

MASTERTENT ROYAL

Najelegantniji proizvod italijanskog proizvođača Zingerlemetal je Mastertent Royal. Osim što će se odlično uklopiti u svaku vrstu svečanih događaja na otvorenom, Royal pruža i kraljevski ugođaj njegovim korisnicima. Prijemi, kokteli, proslave, VIP prostori na različitim manifestacijama  – za sve to Mastertent Royal je jednostavno i efikasno rešenje.

Lagani, prozračni baldahini zaklanjaju krovnu konstrukciju šatora, što dodatno doprinosi lepoti prostora. Iznad njih na aluminijumskoj konstrukciji moguće je postaviti osvetljenje, što će u večernjim satima dodatno oplemeniti atmosferu.

 

Dimenzije: 6 x 4 m
Površina: 24 m²
Visina: 3,91 m
Težina: 44 kg

PAGODE

Pagoda poseduje jedinstveni elegantan izgled. Može biti korišćena kao VIP šator. Više pagoda se može spojiti i na taj način oformiti prodajni ili izložbeni prostor.

Pagoda se lako i brzo sastavlja i rastavlja. Izrađena je od prvoklasnog materijala koji garantuje dugotrajnu upotrebu. Mogućnost brendiranja logotipima firme ili odgovarajućim grafičkim rešenjima postoji i za ovaj tip šatora. Konstrukcija je izrađena od aluminijuma, a krov i zidovi od PVC-a ili poliestera.

 

Dimenzije: 5 X 5 m
Površina: 25 m²
Visina: 4,70 m

VELIKI ŠATORI

Nemački proizvođač šatora i montažnih hala – Losberger – lider je na svetskom tržištu. Naši veliki šatori ovog brenda imaju zidove od staklenih panela u aluminijumskom ramu, ili od visokokvalitetnog PVC platna bele boje. Svetao unutrašnji prostor obezbeđuje se odgovarajućom količinom prozora na PVC zidovima.
Kasetni pod je od laminatnog drveta u aluminijumskom ramu, postavljen na metalnu pocinkovanu konstrukciju.
Postoji mogućnost postavljanja dodatnog osvetljenja.
Visina zidova je 2,45 m, a maksimalna visina šatora (u slemenu) 4,64 m.
Krov je na dve vode, izrađen od vrhunskog PVC platna bele boje.

 

Dimenzije: od 12 x 6 m, 12 x 9 m, … do 12 x 27 m i 12 x 39 m
Površina: min 72 m², max 424 m²
Visina: zid: 2,45 m; sa krovom: 4,64 m

ŠANKOVI

Osmougaoni i šestougaoni šankovi italijanskog proizvođača Zingerlemetal se brzo i lako montiraju bez upotrebe alata. Mogu se koristiti kao šankovi, prodajna mesta, informativni pultovi i za još mnoštvo namena.

Konstrukcija je izrađena od aluminijuma, dok su horizontalne površine i šank produžeci od drveta. Paneli ispod šanka kao i paneli za zatvaranje i zaključavanje štanda su izrađeni od leksana i predstavljaju idealne površine za brendiranje. Kao materijal za izradu krova je izabran visokokvalitetni PVC.

DEKORACIJA

U zavisnosti od namene, šatori se dopunjavaju odgovarajućom opremom po želji klijenta. Na raspolaganju je široka lepeza pratećih detalja. Jedna grupa se odnosi na detalje za oplemenjivanje prostora, dok se u drugoj grupi nalazi servisna oprema.