DODATNA OPREMA
rent event, rentevent, Rent Event, RentEvent, dodatna oprema, oprema
18588
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18588,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

DODATNA OPREMA

STOLOVI, KLUPE I STOLICE

Klupe i stolovi su izrađeni od visokokvalitetnog drveta u kombinaciji sa sklopivim metalnim postoljem. Izuzetno su praktični i udobni. Lako se postavljaju na svim podlogama.
U ponudi su i okrugli barski stolovi i stolice, idealni za upotrebu na otvorenom prostoru, kao i jednostavne metalne stolice, u crnoj boji.

OGRADE

Montažno-demontažne ograde su elegantno i efikasno rešenje za privremeno ili stalno ograđivanje prostora. Napravljene su kombinovanjem pocinkovane žice i metalnih pocinkovanih stubova. Uspešno se mogu upotrebiti za ograđivanje gradilišta, koncertnih i sportskih prostora ili bilo koje druge površine.
U ponudu su uključena 2 tipa ograde – niske i visoke.

REFLEKTORI I AGREGATI

Deo ponude su i reflektori renomiranog proizvođača TowerLight, namenjeni za noćni rad i manifestacije. Visokokvalitetna rasvetna tela se nalaze na teleskopskom stubu maksimalne visine 5,5 m, odnosno 7,0 m. Mogu biti sa sopstvenim agregatom za napajanje ili sa napajanjem iz mreže. Jačine su 2,0 KW, odnosno 3,0 KW.

GREJNA TELA

Grejači visokog kapaciteta proizvođača ITM dizajnirani su za spoljašnju upotrebu, najčešće se koriste u baštama kafića, restorana itd.

KLIMA UREĐAJI

Kada je potrebno obezbediti optimalnu temperaturu, klima uređaji renomiranih proizvođača Remko i Midea, garantuju vrhunske rezultate.

MINI KUHINJA

Potpuno funkcionalna, mini kuhinja proizvođača CINI, zauzima malo prostora a u sebi sadrži sve što je potrebno: dve grejne ploče, sudoperu, bojler, frižider, dve fijoke, zatvoreni deo za odlaganje posuđa i slobodnu radnu površinu.